Kenneth Jensen Tlfn: 08-540 626 92, Mob: 070 -766 23 73 ken@swedishmagician.se

Jubileumsföreställningen Sjörövarbus

Jag har trollat och roat barn i hela 30 magiska år och det vill jag fira tillsammans med er skola/förskola. Förbered er på den fartfyllda föreställningen: Sjörövarbus med Franky Robert!

Simsalabim! Jag heter Kenneth Jensen och sysslar med underhållning för barn. 2005 utsågs jag till svensk Mästare i barntrolleri och 2010 samt 1983 kom jag på andra plats i Sverigemästerskapet. Jag har också varit riksfinalist i Barnens dags talangjakt, vann regionsfinalen i Norrland och varit skånsk mästare i trolleri. Under mina barnföreställningar väver jag in trolleri och buktaleri med en spännande berättelse. För mig är det viktigt att barnen känner sig delaktiga i showen, det brukar vara mycket uppskattat och locka till många skratt. Följ med på berättelsen om sjörövarkapten Franky Robert och hans trollande papegoja Vern.

Vern är utan tvekan en mycket speciell och begåvad papegoja, han kan inte bara tala utan är också skicklig på att göra knutar och trollkonster. Han kan göra knepiga knutar mitt på rep och förvandla kolbitar till vackra diamanter. Franky och Vern har också en vän som heter Konrad; en lustig sjörövare som kommer att locka fram många skratt. Konrad är, hör och häpna, en teckning som får liv. Barnen är delaktiga i föreställningen och är man riktigt modig får man hjälpa till på scenen. Den som vill får måla Konrads öron eller vara med att förvandla en handske till en kanin!

Sjörövarbus med Franky Robert är en händelserik och spännande trolleriföreställning med sjörövartema som varvas med buktaleri och trolleri. Förgyll terminen med en magisk show som barnen sent kommer att glömma!

Tillbaka

Din bokning ligger bara ett knapptryck ifrån

Jag ser fram emot att snart höra ifrån dig!

Kontakta mig

Nyheter från kunderna

Tack för en fantastiskt rolig föreställning. Du är helt otrolig på att interagera med barnen.

Susanne Hansson Båtstops förskola Åkersberga

Snabba fakta

  • Född i Gällivare 1961
  • Första trollerilådan fick jag av min morbror
  • Första offentliga föreställningen 30 Juli 1979
  • Vunnit flera talangjakter
  • Svensk Mästare i Barntrolleri 2005

Kuriosa

  • Jag kan landa en Cessna 172 helt själv
  • Jag har cyklat från Gällivare till Stockholm
  • Jag har ännu inte orkat cykla hem
  • Jag blev Skånsk Mästare i trolleri 1981